AtheistBG

My personal blog where Mark Suckerberg has no power

10 признака, че си имате работа с овчеглав

- Posted in Uncategorized by

Повечето религиозни олигофрени не се стърпяват да си покажат лудостта и разпръснат отровата сред нормалните хора. Има обаче някои овчеглави, които си траят за лудостта и я споменават само, ако изрично ги питат. За щастие има признаци, по които да ги познаете. Тези овчеглави са най-опасният вид, защото са като граната с изваден щифт - могат да гръмнат (някого) всеки момент.

  1. Отричане на реалността

Независимо от това колко очевидна е истината, тези хора винаги ще я отричат. Тяхната истина е единствената, която има значение, въпреки че е напълно противоположна на действителността. Тяхната истина всъщност е отражение на техните порочни, нездрави мисли и идеи.

  1. Изкривяване на фактите

Тези хора са невероятни манипулатори. Те са способни да изкривят всеки факт, който не искат да приемат. Притежават способността да изваждат нещата от контекста и да създават история, която е в тяхна полза.

  1. Скриване на информация

Цялата информация, която според тях може да компрометира целите им, незабавно се укрива. Като пазят тази информация в тайна, те вярват, че не правят нищо нередно, т.е. не смятат това за лъжа. Ако обаче това премълчаване вреди на другите, със сигурност става дума за лъжа. Освен това те ще ви обвинят и ще ви накарат да се чувствате виновни, че не им гласувате доверие.

  1. Подвеждане на хората

Това, в което те са много добри, е да ви заблуждават, като ви карат да се чувствате нападнати, некомпетентни, уязвими, уплашени или мразени. Те постигат това, като внимателно подбират добре обмислени думи.

  1. Без капчица разкаяние

Тези хора никога няма да съжаляват за това, че са наранили хората. Те се наслаждават на разрушаването на взаимоотношения или на всичко, което останалите намират за значимо. Намират удоволствие в страданията на другите. Ако видят нещо хубаво, ще направят всичко по силите си, за да го унищожат.

  1. Избягване на отговорност

Липсата на морал е една от основните черти на тези хора. Те никога не признават и не се извиняват за грешките си.

  1. Манипулатори

Майстори на манипулацията е тяхното второ име. Винаги имат план и ще направят всичко, за да го реализират.

  1. Приятели по сметка

Те се променят като времето. Ще бъдат ваши приятели, когато сте щастливи и успешни. Щом обаче се сблъскате с трудности, ще изчезнат. Не очаквайте подкрепа от тях. Ще бъдат около вас, само ако могат да спечелят нещо.

  1. Завист и омраза към успеха на другите

Истински злите хора мразят успешните. Те ще направят всичко възможно, за да попречат на човек да реализира плановете си. Мразят хората, които се справят по-добре в живота от тях.

  1. Двойнствен живот

Такива хора имат своя история за всеки събеседник. Невъзможно е да се разбере какви са всъщност и какво им се е случило, къде са учили, какви са родителите им. Често живеят двойствен живот и никой около тях не ги познава истински.