AtheistBG

My personal blog where Mark Suckerberg has no power

АНАЛиз на 3 от 10-те божи заповеди

- Posted in Uncategorized by

Все се намира някой религиозен идиот да ми цитира заповедите на оня лайнар, дето уж е на небето. И за да не ми се налага да пиша едно и също всеки път, реших да го постна в блог, където и други религиозни идиоти да могат да се насладят на същността на заповедите на Лайнара.

enter image description here • Аз съм Господ, Бог твой, да нямаш други богове, освен Мене. • Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята.

Хубаво, значи. "Да нямаш други богове, освен меме и да не се кланяш на онова, което е горе, долу и във водата", рече Лайнарът. Ама поне да си беше осмислил недъгавите заповеди. Ако питате някой религиозен идиот "къде е господ?", той ще каже "бог е във всичко и навсякъде". Значи в този ред на мисли бог е и във водата, и долу на земята, че и на небето. И к'во излиза? Онуй говно първо ти казва да нямаш други богове, освен него, а после ти казва да не почиташ онуй що е на небето. Е, хубаво, ама нали и самият той е там горе и навсякъде въобще? С други думи казва да не почиташ и самия него. Съдейки само по тези две заповеди, може да се направи извода, че бог е атеист и че и самият той не вярва в себе си.

• Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов добитък) – нищо, което е на ближния ти.

Забележете в тази заповед какво казва - не пожелавай нищо, което е на ближния ти, вкл. и жена му. МУ. Значи ближният е мъж. Обаче никъде не се споменава "не пожелавай ближния си". Извод: бог изобщо не мрази гейовете, даже напротив, обича ги. Затова и не е споменал за лягане с ближния. Все пак той е всемогъщ и подобно на Тефал мисли за всичко. Щом е такъв, значи не може да не му е хрумнала идеята да си легне с мъжко и затова е оставил тази идея извън заповедите. С други думи: не можеш да си лягаш с жената на ближния, но имаш пълната свобода да упражняваш креватна гимнастика с ближния от мъжки пол!